Kommunikation, Ledelse og professionelle samtaler er afgørende i et effektivt organisatorisk samarbejde. Det handler om at tale det samme sprog, lytte og møde hinanden; der hvor man er. I Wave-consult taler vi om mennesker i bevægelse.

“Man kan ikke træde to gange ned i den samme flod”. Eftersom floden altid forandrer sig, vil det aldrig være samme flod, man træder ned i anden gang”

Sådan sagde den græske filosof Heraklit og pegede på, at verden er i konstant forandring og at mennesker altid er i bevægelse. En sandhed som de fleste organisationer, ledere og medarbejdere sikkert genkender. Når forandringerne sker, så kalder det på særlige kompetencer indenfor kommunikation, ledelse og coaching. For når budskaberne og “den røde tråd” pludselig ændrer retning og samarbejdet bare ikke fungerer mere, så handler det om at kunne respondere på forandringerne på en hurtig og sikker måde. Og det kan Wave-consult hjælpe med.

Vi tilbyder…

Professionel og erfaren kommunikation, ledelse og coaching, der bygger på velfunderet teori og faglighed med over 20 års praktisk erfaring fra store danske organisationer.

Wave-consult består af Henrik Isaksen, der er en erfaren kommunikationsekspert, ledelseskonsulent og master uddannet coach fra Aalborg universitet.

Vi står på…

Et solidt fundament af faglighed og erfaring om kommunikation og coaching, der tager udgangspunkt i nyeste forskning, psykologi og filosofi om professionelle samtaler, ledelse og organisationer.

Vi arbejder ud fra…

Et lærende mindset, der har samtaler og personlig udvikling i centrum. Vi ved, at resultater skabes i hverdagens opgaver og søger derfor altid at koble viden og indlæring til lige netop jeres praktiske virkelighed.