Styrk din kommunikation

– for IT-medarbejdere, ingeniører, forskere og specialister (STEM)

 

Faktaboks: STEM er et engelsk akronym for videnskab, teknologi, ingeniørvidenskab og matematik.

Kursusbeskrivelse:

Ingeniører, IT-medarbejdere, forskere og videnskabsfolk (STEM) er dygtige specialister, der ofte har styr på detaljerne i deres fagområde. På dette kursus lærer du at styrke din kommunikation så du i højere grad vil lykkes med at samarbejde i teams og på tværs i organisationen.

På kun to dage bliver du klædt på til at mestre moderne kommunikation, så du kan aflive ineffektive møder og sætte involvering og videndeling på dagsordenen i din organisation.

I en tid med fokus på optimering og effektivitet kan bedre kommunikation og professionelle samtaler være svaret.

Undersøgelser viser at medarbejdere med STEM-baggrund i stigende grad finder vej til organisations-gangene samt ledelse og at de samtidig bidrager til en øget vækst i virksomhederne. Men erfaringerne fra USA peger også på, at der fortsat er et potentiale for udvikling indenfor kommunikation og samarbejde. I en artikel fra Forbes Magazine hedder det:

“..on the flip side, many may lack emotional intelligence and the necessary leadership, people management, and communication abilities – soft skills which can be addressed by training to assist their transition into the management arena.”

På dette kursus vil du arbejde og styrke din kommunikation – så du kan bruge din STEM-baggrund på den meste effektive måde. Kurset tager udgangspunkt i nedenstående model, der undersøger vigtigheden af kommunikation; både når det handler om professionelle samtaler og præsentationer af indhold og budskaber.